Over mij


Hallo! Ik ben Christa Kilian, 40 jaar en ik woon samen met mijn man Robin en onze drie honden Yendah, Boaz en Chippie in het Betuwse dorpje Meteren.


Als ik niet aan het masseren ben, vind ik het heerlijk om met onze honden te gaan wandelen. Lekker buiten zijn en wandelen in de natuur, daar kom ik weer helemaal van tot rust. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te sporten, dus ik ben ook regelmatig in de sportschool te vinden.


Op 1 september 2020 heb ik mijn massagepraktijk geopend die aan huis gevestigd is en zich bevind in een sfeervolle en rustige ruimte op de eerste verdieping.


Naast gediplomeerd masseusse ben ik sinds juni 2022 ook gediplomeerd en gekwalificeerd Massagetherapeute, wat betekend dat ik bevoegd ben om massagebehandelingen uit te voeren die gericht zijn op a-specifieke klachten en specifieke klachten die gezien zijn door een arts en waar met toestemming volgens de principes van de massagetherapie een behandeling voor mag worden ondergaan.


Als masseusse en therapeute ben ik aangesloten bij de Belangenvereniging BMS (Beroepsbeoefenraars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche) en WKKGZ.Op het gebied van massage blijf ik mijzelf regelmatig bijscholen voor mijn plezier en om meer vakkennis op te doen. Mijn boekkast breid zich ook steeds verder uit door de vele boeken die ik lees op het gebied van massage(therapie).Zie ik jou binnenkort?


Je bent van harte welkom bij

Massagepraktijk La Mimosa


De naam La Mimosa komt van de gelijknamige vlinderstruik.


De symbolische betekenis van

de Mimosa is:


Bescherming, Liefde, Vertrouwen en Zuiverheid.