Over mij


Hallo! Ik ben Christa Kilian, 38 jaar en ik woon samen met mijn man en hond Yendah in het Betuwse dorpje Meteren.


Als ik niet aan het masseren ben, vind ik het heerlijk om met onze hond te gaan wandelen. Lekker buiten zijn en wandelen in de natuur, daar kom ik weer helemaal van tot rust.


In maart 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding (wellness/allround) masseur die ik met veel plezier en passie heb gevolgd. Inmiddels mag ik mij gediplomeerd masseur noemen en ben ik aangesloten bij de Belangenvereniging BMS (Beroepsbeoefenraars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche).


Op 1 september 2020 heb ik mijn massagepraktijk geopend die aan huis gevestigd is en zich bevind in een sfeervolle en rustige ruimte op de eerste verdieping.


Inmiddels heb ik alweer diverse certificaten mogen behalen om nog specifieker op klachten in te gaan. Op het gebied van massage blijf ik mijzelf regelmatig bijscholen voor mijn plezier en om meer vakkennis op te doen.


In september 2021 ben ik aan de 8 maanden durende HBO opleiding Massagetherapie begonnen wat een mooie aanvulling gaat worden aan de kennis en vaardigheden op het gebied van klachtbehandeling die ik op dit moment al bezit.


Zie ik jou binnenkort?


Je bent van harte welkom bij

Massagepraktijk La Mimosa


De naam La Mimosa komt van de gelijknamige vlinderstruik.


De symbolische betekenis van Mimosa is:

Bescherming, Liefde, Vertrouwen en Zuiverheid.