Over mij


Hallo! Ik ben Christa Kilian, 38 jaar en ik woon samen met mijn man en hond Yendah in het Betuwse dorpje Meteren.


In maart 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding (wellness/allround) masseur die ik met veel plezier en passie heb gevolgd. Inmiddels mag ik mij gediplomeerd masseur noemen en ben ik aangesloten bij de Belangenvereniging BMS (Beroepsbeoefenraars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche).


Op 1 september 2020 heb ik mijn massagepraktijk geopend die aan huis gevestigd is en zich bevind in een sfeervolle en rustige ruimte op de eerste verdieping.


Als je bij mij voor een massage komt zorg ik er voor dat er voor iedere cliënt schone tafelhoezen en  handdoeken klaarliggen, zodat je die zelf niet hoeft mee te nemen en na de massage zorg ik dat er een glaasje water voor je klaar staat.


Vooraf aan de massage wil ik altijd graag even weten wie er bij mij komt en houden we even een kort gesprekje. Hierin kom ik ook graag te weten of er eventuele klachten zijn zodat ik daar de massage op aan kan passen om zo het beste resultaat uit de massage te halen en dat jij lekker ontspannen, met een leeg hoofd én met losse spieren weer naar huis gaat!


Inmiddels heb ik alweer diverse certificaten mogen behalen om nog specifieker op klachten in te gaan. Op het gebied van massage blijf ik mijzelf regelmatig bijscholen voor mijn plezier en om meer vakkennis en inspiratie op te doen.


In september 2021 ben ik aan de 8 maanden durende HBO opleiding Massagetherapie begonnen wat een mooie aanvulling gaat worden aan de kennis en vaardigheden op het gebied van klachtbehandeling die ik op dit moment al bezit.


Zie ik jou binnenkort?


Je bent van harte welkom bij

Massagepraktijk La Mimosa


De naam La Mimosa komt van de gelijknamige vlinderstruik.


De symbolische betekenis van Mimosa is:

Bescherming, Liefde, Vertrouwen en Zuiverheid.