Algemene voorwaarden


Op al onze dienstverlening hanteert Massagepraktijk La Mimosa een aantal algemene voorwaarden. Maakt u een afspraak bij Massagepraktijk La Mimosa dan verwacht ik dat u deze voorwaarden hebt gelezen en akkoord bent gegaan met de inhoud.

 

Voor aanvang van de eerste massagebehandeling wordt altijd eerst een intakegesprek gehouden. U bent als cliënt zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die u tijdens dit gesprek verstrekt.

Op basis hiervan kan de massagebehandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

 

Bij wijzigingen in de (medische) situatie bent u zelf verantwoordelijk om dit aan Massagepraktijk La Mimosa door te geven. Bij elk volgende afspraak zal ik hier vooraf ook zelf naar vragen.

 

Er zijn contra indicaties waarbij niet gemasseerd mag worden. Voorbeelden hiervan zijn: koorts, griep, verkoudheid, hartklachten, besmettelijke aandoeningen, trombose, kanker, extreme vermoeidheid en uitputting, zwangerschap in de eerste 3 maanden. Gebruik van antibiotica, antidepressiva, ontstekingsremmers, bloedverdunners of medicatie met een gele sticker.

Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw (huis)arts. Ik kan u om schriftelijke toestemming van uw behandelend arts vragen.

 

Bij Massagepraktijk La Mimosa worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden en kun je worden doorverwezen naar een arts.

 

Massagepraktijk La Mimosa is niet verantwoordelijk voor letsel en/of schade als gevolg van het verzwijgen van medische informatie, zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

 

Alle informatie die u tijdens het intakegesprek en de behandeling deelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming wordt deze nooit aan derden versterkt.

 

Massagepraktijk La Mimosa behoudt zich het recht om cliënten te weigeren zonder opgaaf van reden.

 

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden voor 100% in rekening gebracht.

 

Betaling geschiedt direct na de massagebehandeling en vindt bij voorkeur plaats via een betaalverzoek. Contante betaling is ook mogelijk.

 

Een cadeaubon van Massagepraktijk La Mimosa is alleen inwisselbaar voor het bedrag van een  massagebehandeling zoals op de cadeaubon vermeld staat. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld.

 

Massagepraktijk La Mimosa is niet verantwoordelijk voor de beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

 

Massagepraktijk La Mimosa heeft een privacyverklaring die elders op de site vermeld staat.