Zwangerschapsmassage


Tijdens je zwangerschap zijn er veel veranderingen in je lichaam en kan je last krijgen van ongemakken. Een zwangerschapsmassage kan de klachten verminderen, maar het is voornamelijk een massage om het gehele lichaam even lekker te ontspannen en even helemaal tot rust te komen zadat je er weer tegenaan kunt.


Een zwangerschapsmassage is een rustige massage die gericht is op het zwangere lichaam. Dit betekent dat er tijdens de massage met weinig druk wordt gewerkt. Je ligt heerlijk confortabel in zijligging op de massagetafel. Je wordt ondersteund door een voedingskussen en andere kussens zodat je heerlijk ontspannen kan liggen en optimaal kunt genieten van de massage.


In zijligging kan het gehele lichaam gemasseerd worden zoals rug, nek, schouders, benen en voeten, halverwege de massage draai je je op je andere zij. Ook de buik kan heerlijk zacht gemasseerd worden, de keuze is aan jou of je dat wenst. We bespreken voor de massage altijd even wat je graag gemasseerd wilt hebben.


Heb je veel last van je benen? Dan kan ik daar extra aandacht aan besteden en mag je in een halfzit op de massagetafel zitten waar je ook hier weer wordt ondersteund door kussens zodat je heerlijk ontspannen kunt genieten. Eventueel kan je de massage nog verder uitbreiden met een heerlijke hoofdmassage.


Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf 13 weken zwangerschap.60 minuten € 50.00

90 minuten € 75.00