Zwangerschapsmassage


Tijdens je zwangerschap zijn er veel veranderingen in je lichaam en kan je last krijgen van ongemakken. Een zwangerschapsmassage kan de klachten verminderen, maar het is voornamelijk een massage om het gehele lichaam even lekker te ontspannen en even helemaal tot rust te komen zadat je er weer tegenaan kunt.


Een zwangerschapsmassage is een rustige massage die gericht is op het zwangere lichaam. Dit betekent dat er tijdens de massage met weinig druk wordt gewerkt.


De massagetafel kan ik voorzien van een speciaal zwangerschapskussen waar je buik heerlijk zacht in wegzakt, zodat jij heerlijk op je buik op de massagetafel kan liggen en zo extra ontspannen kan genieten van de massage.


Wil je liever in zijlig gemasseerd worden? Dan kan dat natuurlijk ook. Jij bepaald hoe je het fijnst ligt op de tafel.


In zijlig wordt je heerlijk ondersteund door een voedingskussen zodat je heerlijk ontspannen kan liggen en optimaal kunt genieten van de massage.


Bij een zwangerschapsmassage kan het gehele lichaam gemasseerd worden zoals rug, nek, schouders, benen en voeten. Lig je in zijlig, dan draai je halverwege de massage op je andere zij. Ook de buik kan heerlijk zacht gemasseerd worden, de keuze is aan jou of je dat wenst. We bespreken voor de massage altijd even wat je graag gemasseerd wilt hebben of wat extra aandacht nodig heeft.


Eventueel kan je de massage nog verder uitbreiden met een heerlijke hoofdmassage.


Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf 13 weken zwangerschap.