Veelgestelde Vragen


Staat jou vraag er niet bij? Je mag altijd even contact met mij opnemen.


Voor wie is een massage geschikt?

 • Een massage is voor iedereen geschikt en bied ontspanning aan (vastzittende) spieren, het lichaam en het hoofd. 


Hoelang duurt de massage?

 • Hoelang de massage duurt kies jezelf. Je kunt bij La Mimosa kiezen uit 30, 45, 60 en 90 minuten massage. Twijfel je over de duur van de massage? Neem gerust even contact met mij op. Dan bespreken we samen aan de hand van een aantal vragen welke massage je graag zou willen en bepalen we de duur van de massage.


Waarom kiezen voor Massagepraktijk La Mimosa?

 • Ik ben een gediplomeerd masseuse en daarnaast in bezit van diverse certificaten. Als masseuse ben ik aangesloten bij BMS (Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche) en het WKKGZ - Klachtenportaal Zorg.


 • Je kunt bij mij in de massagepraktijk terecht voor zowel ontspanningsmassages als klachtgerichte massages. Inmiddels heb ik al aardig wat mensen van hun rug-, nek-, en schouderklachten afgeholpen.


 • Bij La Mimosa draait alles om jou. Zowel voor, tijdens als na de massage heb ik alle tijd en aandacht voor jou. Mijn massages zijn uniek en speciaal gericht op jou, jouw klachten, jouw wensen en jouw lichaam. Neem gerust contact met mij op.


Mag ik de auto op de oprit parkeren?

 • Ja, de auto mag je op de oprit voor ons huis parkeren. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje bij Massagepraktijk La Mimosa en stap je voor de deur uit.


Waar bevindt zich de massagepraktijk?

 • De praktijk bevindt zich in mijn woonhuis op de 1ste verdieping. Deze is alleen via een trap te bereiken.


Wat houd ik aan? En wat trek ik uit?

 • Afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied, kleed jij je uit tot aan je ondergoed. Sieraden kunnen af, zodat ik nergens achter kan blijven hangen en jij je niet kan bezeren. Ik zorg ervoor dat je constant bent toegedekt met handdoeken op de plaatsen waar ik op dat moment niet masseer. Zo zorg ik er ook voor dat er geen olie op je kleding komt tijdens het masseren.


 • Bij bijvoorbeeld een rug, nek, schoudermassage hoef je alleen de bovenkleding uit te doen. Door gebruik van een handdoek die ik om je broeksband vouw, zorg ik ervoor dat er geen olie aan je broek komt.


Moet ik zelf een handdoek meenemen?

 • Nee dat hoeft niet, ik zorg dat er voor iedere cliënt schone handdoeken klaarliggen. Wel zo fijn dat je daar niet aan hoeft te denken.


Hoe kan ik betalen?

 • Je kunt betalen via een betaalverzoek die ik na de massage via WhatsApp naar je verstuur of je kunt contant betalen.


Kan ik een massage ook cadeau geven?

 • Ja zeker kan dat! Ik heb hiervoor cadeaubonnen die in elk gewenst bedrag verkrijgbaar zijn of geef een massagebehandeling van een bepaald aantal minuten cadeau. Je kunt de cadeaubon eenvoudig via WhatsApp, telefonisch of email bestellen. Ik zorg dan dat de cadeaubon ingepakt voor je klaar ligt.


Moet ik stil zijn of juist praten tijdens de massage? En wat als ik in slaap val?

 • Of je wilt praten tijdens de massage laat ik helemaal aan jou over. Sommige mensen vinden het juist fijn om tijdens de massage te praten, anderen zijn liever stil. Het gaat erom wat jij fijn vindt en waar jij je prettig bij voelt. Het is tenslotte jouw massage! Mocht je zo ontspannen zijn dat je in slaap valt, dan is dat een teken dat je je helemaal overgeeft aan de massage.


 • Wist je trouwens dat een massage van 60 minuten gelijk staat aan 8 uur slaap?


 • Tijdens de massage staat er rustgevende muziek op. Vindt je deze muziek nou helemaal niets? Geen probleem! Laat weten welke muziek je wel fijn vindt en dan mag je naar je favoriete muziek luisteren tijdens de massage.


Het is voor mij best een drempel om een afspraak te maken voor een massage. Ik vind het spannend, ik ben onzeker over mijn lichaam. Is dat raar?

 • Nee, dit is zeker niet raar! Ik kan alleen maar zeggen dat het nergens voor nodig is. Ik zie allerlei verschillende soorten lichamen voorbij komen en elk lichaam is uniek. Ook dat van jou!


Waarom moet ik water drinken na de massage?

 • Massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in het weefsel sneller afgevoerd worden. Door water te drinken kunnen de afvalstoffen snel afgevoerd worden door de nieren en de blaas. Door de massage wordt ook de bloedsomloop gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat water sneller uit het lichaam wordt afgevoerd. Hierdoor kunnen er na de massage uitdrogingsverschijnselen zoals hoofdpijn en misselijkheid ontstaan. Drink dus na een massage altijd voldoende water! Er staat na de massage altijd een glasje water voor je klaar.