Huisregels Massagepraktijk La Mimosa


Voor elke cliënt liggen er schone en frisse handdoeken klaar,

deze hoef je dus niet zelf mee te nemen!


 1. Als je voor de eerste keer bij massagepraktijk La Mimosa komt wordt een korte anamnese (een aantal vragen) afgenomen. Om zo een goed beeld te krijgen van je gezondheid. Bij twijfel over jouw gezondheid kan een massage geweigerd worden. Lees voor meer informatie Contra-indicaties: Wanneer mag er niet gemasseerd worden.
 2. Alle persoonlijke en/of medische informatie die met La Mimosa gedeeld wordt, worden niet aan derden verstrekt zonder jouw stemming.
 3. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden omgezet of geannuleerd worden. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Vergeten afspraken worden ook volledig in rekening gebracht.
 4. La Mimosa is niet aansprakelijk voor beschading of verlies van persoonlijke bezittingen.
 5. Omdat er geen wachtruimte aanwezing is, is het fijn als je maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig bent.
 6. Het is fijn als je telefoon op stil staat.
 7. De behandeltijd van de massage die je reserveert, is ook de daadwerkelijke tijd van de massage. De tijd van omkleden reserveer ik extra voor je in, daar betaal je niet voor.
 8. De betaling gaat bij voorkeur via een betaalverzoek (tikkie) die na de massagebehanding naar je gestuurd wordt en gelijk betaald dient te worden. Er mog ook contant betaald worden.
 9. Na de massage geef ik je het advies mee om veel water te drinken, dit om de vrijgemaakte afvalstoffen in het lichaam zo goed mogelijk af te voeren en voorkomt dat je hoofdpijn krijgt. Na de massage staat er al een glas water voor je klaar.
 10. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt je medicijnen, dan kan ik je vragen of je overlegd hebt of een massage wel wenselijk is tijdens de behandelperiode.
 11. Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes en blessures, dan kun je Massagepraktijk La Mimosa niet verantwoordlijk houden voor de negatieve resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.
 12. Lees ook de Algemene voorwaarden en Privacy verklaring voor verder informatie.