Door aanhoudende drukte in de massagepraktijk ben ik helaas genoodzaakt om een cliëntenstop in te voeren. Het is mogelijk om je op de reservelijst te laten plaatsen, al kan ik geen garantie geven dat er daadwerkelijk tot een behandeling wordt overgegaan.


Ben je al wel cliënt bij mij in de praktijk maar plan je geen perodieke afspraak? Houd dan rekening met een wachttijd van enkele weken. 


Heb je een cadeaubon gekregen? Vermeld dit even in je aanvraag, maar ook hiervoor geldt een wachttijd van enkele weken.


Let op: Voor de avonden geldt dat er GEEN afspraken meer ingepland kunnen worden.


Alvast bedankt voor je begrip!

Afspraak maken


Een afspraak maak je het eenvoudigst door een WhatsApp bericht te sturen.


Het zou fijn zijn als je hierin vermeld wat de gewenste behandeltijd van de massage is en je aangeeft welke dag/tijd je voorkeur heeft. Aan de hand van deze informatie kan ik direct de beschikbare tijden aan je doorgeven en kan er een massage ingepland worden. De afspraak is pas definitief als ik de afspraak heb bevestigd.


Je mag ook onderstaand formulier in vullen of even telefonische contact opnemen. Om de massage voor alle cliënten zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, ben ik tijdens het geven van massages telefonische niet bereikbaar. Als je mijn voicemail inspreekt bel ik je zo snel mogelijk terug.


Als je vragen ergens over hebt, mag je altijd even vrijblijvend contact met mij opnemen.


Plan jouw afspraak

Door het invullen van onderstaand formulier plaats je je op de reservelijst, dit geeft geen garantie dat er daadwerkelijk een afspraak wordt ingepland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Verplichte velden