Cliëntenstop!


Om goede zorg aan mijn cliënten te kunnen blijven verlenen en door de blijvend aanhoudende drukte in mijn praktijk neem ik geen nieuwe cliënten meer aan. Op dit moment is het helaas ook niet meer mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.


Ben je nog in het bezit van een cadeaubon van mijn praktijk?

Neem dan even contact met mij op en vermeld hierbij dat je een cadeaubon hebt. Hou er wel rekening mee dat het 6 - 8 weken kan duren voordat de behandeling daadwerkelijk plaatsvindt.


Update: Februari 2023

---------------------------------------

Afspraak maken


Een afspraak maak je het eenvoudigst door een WhatsApp bericht te sturen.


Het zou fijn zijn als je hierin vermeld wat de gewenste behandeltijd van de massage is en je aangeeft welke dag/tijd je voorkeur heeft. Aan de hand van deze informatie kan ik direct de beschikbare tijden aan je doorgeven en kan er een massage ingepland worden. De afspraak is pas definitief als ik de afspraak heb bevestigd.


Je mag ook onderstaand formulier in vullen of even telefonische contact opnemen. Om de massage voor alle cliënten zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, ben ik tijdens het geven van massages telefonisch niet bereikbaar. Als je mijn voicemail inspreekt bel ik je zo snel mogelijk terug.


Als je vragen ergens over hebt, mag je altijd even vrijblijvend contact met mij opnemen.


Plan jouw afspraak

Cliëntenstop!


Om goede zorg aan mijn cliënten te kunnen blijven verlenen en door de blijvend aanhoudende drukte in de praktijk neem ik geen nieuwe cliënten meer aan. Ook is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.


Ben je nog in het bezit van een cadeaubon van mijn praktijk? Neem dan even contact met mij op en vermeld hierbij dat je een cadeaubon hebt. Hou er wel rekening mee dat het 6 - 8 weken kan duren voordat de behandeling daadwerkelijk plaatsvindt.


---------------------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Verplichte velden