Op deze pagina lees je alle ontwikkelingen in de massagepraktijk en welke opleiding en cursussen er gepland staan die ik de komende periode ga volgen.

  • Woensdag 1 september 2021 bestaat Massagepraktijk La Mimosa 1 JAAR !!


  • In het weekend van 11 en 12 september ga ik de cursus Deep Tissue Massage volgen. Deze massage werkt dieper in op het bindweefsel en de spieren, wat bij het aanpakken en verhelpen van klachten zeker zijn voordelen bied.


  • Maandag 27 september ga ik aan mijn 8 maanden duurdende hbo opleiding Massagetherapie beginnen bij opleidingsinstituut MYOS in Utrecht. Met deze opleiding kan ik nog effectievere behandelingen geven voor een scala aan gezondheidsklachten die musculo-skeletaal gerelateerd zijn. 


  • Eind oktober ga ik de cursus Zwangerschapsmassage volgen. Na het afronden van deze cursus kunnen ook dan zwagere vrouwen in de praktijk terecht voor een heerlijke massage.


  • Voor begin november staat de cursus Therapeutisch Elastisch Tapen op de planning. Tapen heeft een positieve uitwerking op het onderhuidse bindweefsel en kan hierdoor uitermate geschikt zijn voor het behandelen van allerlei chronische en acute blessures. Ook voor hooikoorts is er een speciale tapingtechniek, hier volgt later meer informatie over! Heb jij (veel) last van hooikoorts? Houd dan zeker mijn website en sociale media in de gaten!

Behaalde opleiding en cursussen: